תפריט לתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/03/2015 | 17:23 | מאת: ענת

שלום, בני בן חצי שנה, שוקל 8 קילו, אוכל במשפחתון מנת פירות ומנת מרק עם ירקות ועוף או בשר. הבעיה היא שנראה שהוא לא רוצה כבר בקבוקים יותר. הגנתאומרת שאת המנה השלישית שרוצה לתת לו - בקבוק מטרנה הוא לא אוכל. במקום זאת, היא נותנת לו דייסה בכפית והוא אוכל נהדר אבל לי זה נראה יותר מדיי ( הוא לא צריך להשמין..) מה היא יכולה לתת לו כמנה שלישית? ובכלל- איזה תפריט מומלץ לתינוק בן חצי שנה?

בגיל הזה הוא צריך לקבל 2-3 בקבוקים של תמ"ל ,פשוט יתכן שלא רוצה לאכול עוד כי לא מספיק רעב בגלל שהמנה גדולה מי דיי פר ארוחה דוגמא לתפריט בקבוק תמ"ל 10 פרי עם אבוקדו צוהריים ארוחה בשרית כפי שכתבת 16 בקבוק תמ"ל ערב בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים