הפרעות אכילה והקאה מרובה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/03/2015 | 13:09 | מאת: סיון

שלום, שמי סיון ואני אובדת עצות ועייפה מקושי רב. נולדו לי תאומות בשבוע 31 עקב האטה בדופק של אחת מהבנות כיום בנות שנה וחודשיים. ג'סיקה נולדה במשקל 1200 ואילו אמה 570 (IUGR) אמה הובחנה עם ריפלוקס ועד היום מקיאה כמות גדולה של אוכל לרוב פעם ביום ולעיתים פעמיים. ניזונה ממטרנה שלב 3. עד גיל חצי שנה היתה אוכלת בקבוקים שלמים (180CC) ומסיימת אותם אך היתה מקיאה הרבה. כיום עושה בעיות קשות בהאכלה מסרבת לאכול, אוכלת כמויות קטנות 80-110 מקיאה ומסרבת לאכול מוצק. רגישה מאוד לטעימות ומקיאה אותן אמה עולה מאוד לאט ונחשבת לתת משקל לאחרונה נשקלה 5400. ג'סיקה עד לפני כ3 חודשים היתה אוכלת נהדר. ניזונה גם כן ממטרנה שלב 3 אך לאחרונה ירד תאבונה והיא מקשה עלי מאוד בהאכלתה. לא שואבת את הבקבוק משחקת איתו בפה וכו. ג'סיקה גם כן לא אוכלת מוצק ורגישה מאוד להקאה בניסיונות. אנחנו מטופלות במרפאת FTT בשניידר. ניתן לאמה לוסק לאי הקאה שלא עוזר ואורקטין להגברת תיאבון עבד נהדר ביומיים הראשונים ומאז רק התדרדר. קשה לי עם הריח של הבית. הוא מלא קיא ואני במרדף אחרי הניקיון שלו. אני לא נהנת להאכיל אותן כי הדבר הפך למשימה קשה ביותר מלכלכת ולא נעימה. אני דיי הרמתי ידיים ושוקלת אם להגיע לביקור נוסף בשניידר. נאמר לנו בפעם האחרונה שבמידה ואמה לא תעלה במשקל נתחיל בהזנה מצינורית. בבקשה שמישהו מכם יאמר לי האם ניתן לעזור לבנות האלו ובמיוחד לאמה.

א אפשר להתערב כי אתם מטופלים בבית חוילם שניידר תקדימי את התור שלך ותבדקי אולי יש מקום לתת לאמה אנפמיל AR

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים