כאבי בטן 3 חודשים התחילו

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/03/2015 | 22:34 | מאת: irle

שלום , בני בן 3 חודשים, לפני כמה ימים התחילו לו כאבי בטן (אוכל סימילאק אדוונס פלוס מלידתו). הבעיה שזה קצת שונה ממה שמתארים בקוליק הזה- כי יש לו כאבים רק במהלך האוכל... מסיים-צוחק... נגמר... במהלך האוכל (אוכל 120) במקרה הטוב מסיים 60 ואז מתחיל הכאבים והוא צורח ובוכה, במקרה הרע כמה שלוקים ואז מתחיל לצרוח. התחלתי להשתנש בסימיקול (מינון נמוך אבל ממה שרשום-חצי) , מצליח לסיין 60, וא בוכה, אבל אחרי 5 דק בערך שהוא נח (עם מוצץ וככה לא בוכה) ממשיך לאכול... היינו אצל רופא לפני שבוע - אמר שכרגע לא לעשות כלום.. אבל מאז עבר שבוע, וגם טיפה החמיר-עובדה שהתחלתי סימיקול.. מה לעשות? להחליף אוכל? או להמתין? זה גזים בכלל?

כפי שהרופא אמר לחכות ולא הייתי מחליפה פורמולה . כן יתכן שזה הקוליק אם יהפוך בלתי נסבל תתייעצי שוב עם הרופא

21/03/2015 | 18:06 | מאת: irle

האם יתכן, שמנסה להגדיל שעות? כלומר שמתי לב שאם מאכילה אותו אחרי 3 וחצי שעות ולא 3, מסיים את כל הבקבוק וכמעט לא עושה פרצופים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים