תזונה לבת 11.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/03/2015 | 04:37 | מאת: דורית

הבת שלי אוכלת פירות עם אבוקדו מרק ירקות ועוף טחונים וגבינה לבנה בלבד. לא רוצה לאכול ביצה ולא רוצה לאכול אוכל עם מרקם גס. החטיפים הם רק משחק בשבילה משחקת וזורקת לריצפה . מה צריכה לאכול תינוקת בגיל זה?

תתקדמי עם המרקמים וגם אם לא רוצה על מנת שתוכל צריכה להיות רעבה לכן תעמכי עם מזלג אבוקדו ,בננה בבשר תפוררי את הקציצה עם תפו"א חתוך מהוך בקשר לחטיפים זה לא הפסד תנסי פנים של לחם ולטבול בטחינה או אבוקדו שוב על מנת שתוכל מרקמים מתקדמים צריכה להיות רעבה ולא עצבנית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים