פליטות דחוף

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/02/2015 | 14:41 | מאת: אמיר

שלום לכם אני צריך עזרה דחוף נולדו לי לפני חודשים שני תאומים חמודים מאז שנולדו הם לא מפסקים לפלוט כשהם יצאו מהפגייה התגלה לנו שיש להם כנראה רפלוקס האכלנו מטרנה תוך כדי הסמכת האוכל ב דייסת קורנפלור זה עזר טיפה אך המישכו בפליטות עם הזמן הפליטות נהיו יותר ויותר גרועים וגרמו לילדים להוציא חלב דרך האף ולהחנק כמה פעמים (גם תוך כדי שינה) עברנו ל נטורליון ar הפסיקו עם הפליטות לחלוטין אך התחילו לשלשל תצואה צהובה ודלילה מאוד האם כדי לנסות את האנפמיל?? אנחנו כבר מבולבלים ולא יודעים מה לעשות חשוב לי לציין שבנוסף לפליטות ולשילשולים הילדים לא רגועים במשך כל היום

כן תנסה אנפמיל AR במגביל תבקש מהרופא ילדים שיפנה אותם לרופא גסטרו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים