תינוק שלא אוכל מספיק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/02/2015 | 14:45 | מאת: יוסי

שלום! יש לי תינוק בן חודשיים וחצי, שסובל מאוד בזמן ההאכלה. הוא מתפתל מכאבים. הוא אוכל סימילאק שלב 1 לפחות 2 ארוחות ביום הוא מסיים בקבוק של 120 c"c שגם את זה הוא אוכל בשלבים עם הפסקות מרובות. את שאר הארוחות הוא בקושי מסיים 70 c"c השאלה שלי היא האם זה ריפלוקס? והאם שווה לנסות להחליף פורמולה? יש לציין שהוא עולה במשקל אך לא עולה מספיק. אשמח לתשובה. תודה! הוספת תגובההדפס | x סגור

לא נכון לתת לו אוכל בשלבים ,מה שאוכל ב5 דקות הראשונות זה מה שהוא צריך תנסה להאכיל אותו כל 3 שעות כאשר כל ארוחה לוקחת לא יותר מ5 דקות תנסה ונראה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים