מה מותר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/02/2015 | 12:51 | מאת: סימה

שלום יש לי בן בן 5 חודשים. אנחנו בשלב הטעימות. שנינו ההורים סובלים מאלרגיות שונות. האבא רגיש ללקטוז. קראתי על כל מיני מאכלים שאסור לתת לפני גיל שנה מחשש לאלרגיות או קשיים של מערכת העיכול שלהם ורציתי אחת ולתמיד לקבל חוות דעת מקצועית לגבי מתי מותר לתת מהמוצרים הבאים: חציל (מפחדת שאלרגני) עגבניה תפוח אדמה (כתוב שקשה לעיכול) גמבה עדשים פילה דג כוסמת אורז מלא אפונה (והאם לטחון עם הקליפה או לנסות להוציא אותה לפני) תמר מיובש מושרה במים טחינה (כתוב שיכול לגרום לאלרגיה) תודה רבה!

את יכולה להתחיל טעימות של עגבניה,גזר תפוח אדמה אורז ,עוף פנים של תמר בגיל 10 חודשים טחינה ,ביצה בגיל שנה ו3 חודשים דגים

15/02/2015 | 08:16 | מאת: סימה

תודה ומה לגבי עדשים כוסמת ואורז מלא? *תמר מספיק למעוך עם המזלג?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים