תזונה בגיל שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/01/2015 | 17:49 | מאת: קרן

הבן שלי בן שנה, התזונה שלו מורכבת מ: בקבוק סימילאק בבוקר (בערך 150 מ"ל) פירות טחונים (לפעמים בתוספת דגנים) מרק טחון (כולל מנת בשר, ירקות וקיטניות) בקבוק סימילאק בערב אבוקדו/טונה/לחם/עגבניה מרוסקת בקבוק סימילאק לפני השינה הבנתי שהוא יכול לאכול הכל וחשוב לגוון. העניין הוא שיש לו רק שתי שיניים קידמיות תחתונות ולכן אני פוחדת לתת לו מזון שאינו מרוסק/מעוך או חתוך לחתיכות ממש קטנטנות. האם החשש מוצדק או שאני יכולה כבר לתת לו מזון קצת יותר גדול כמו למשל חתיכות פרי / לחם חתוך לחתיכות גדולות (אני נותנת לו ממש פירורים)... האם מומלץ לעבור לסימילאק שלב 3? תודה רבה!!

התפריט שלו בסדר גמור את יכולה לטבול לו חתיחתו קטנות של לחם בטחינה או חומוס או גבינה יכולה לתת חתחת פרי גדול שיכרסם אותה ,חתיחתו קטנות של עוף רך כמובן הכל בהשגחה תזכרי אסור נקניקיות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים