תינוקת בת חצי שנה שלא רוצה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/01/2015 | 19:36 | מאת: מעין

התינוקת שלי בת חצי שנה, ינקה עד עכשיו יפה ואכלה קצת מוצקים (שתי ארוחות פרי/ירק, בערך 2-4 כפות לארוחה). כל יומיים שלושה קבלה בקבוק ואכלה 120-150 מל מטרנה או שאוב. לפני שבוע התחילה להיות עם מטפלת ומאז לא מוכנה לאכול- כמעט לא אוכלת מוצקים (רק קצת פרי), יונקת בבוקר אבל במהלך שאר היום כולו אוכלת 100-200 מל של שאוב/פורמולה בסך הכל. אני מבינה שהסתגלות למטפלת יוצרת קושי, אבל באיזה שלב מתחיל להיות מסוכן? איך לעודד אותה לחזור לאכול? כמה אוכל ליום נחשב תקין?

לא כל כך הבנתי בבוקר את נותנת הנקה ולאחר מכן אצל מטפלת תוכל פירות ומרק ובקבוק ואז את לוקחת אותה ויכולה להמשיך לתת הנקה ואו בקבוק כך שצריך להיות בסדר בנוסף תשקלי אותה עוד חודש ותיראי מה קורה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים