שאלה חשובה ודחופה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/01/2015 | 08:55 | מאת: גלית

הבן שלנו בן 10 חודשים בריא והכל טוב אצלו אוכל טוב אפילו טוב מאוד הוא אוכל מהכל והוא אוכל כל מה שבא לו + בקבוק בבוקר אחד ובערב ואולי אחד בגן ...... אבל לא ממש עולה עלייה רצינית במשקל מבחינת התפתחות לפני כחודש הוא שקל 8.75 ק"ג .. האם ניתן לעזור לו לעלות במשקל ?? מה צריכים לעשות ?? איך יודעים שזה תיקון מתפתחת תקין ??

אני מציעה שתלכי לדיאטנית ילדים בק"ח שלךותבדקי באמת אם אוכל מספיק צריך לראות את העקומות ולחשב כמה הוא אוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים