תינוקת בת שמונה חודשים לא אוהבת תפירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/01/2015 | 08:53 | מאת: מירי

שלום מגיל 6 חודשים לא אוהבת את הפירות ניסיתי כל מיני צורות תפןח ובננה אגס ובננה פעם עם תוספת מיץ פוזים ופעם עם תוספת של טחינה ופעם עם סוכר ופעם עם כפית דיסה שום דבר לא עוזר מסרבת לאכול. לעומת זאת את הפירות המוכנים של מטרנה או beloved כן אוכלת ברצון. אחרי תקופה של רסק פירות מוכן ניסיתי שוב לתת פירות שאני מכינה ושוב לא מוכנה לאכול. מה הסיבה לכך ומה עלי לעשות . תודה

את לא צריכה לדאוג תנסי לתת לה מי דייפעם פרי מרוסק כמו בננה וגם אם לא רוצה כאשר תהיה יותר גדולה יתכן שתוכל הרבה פעמים ילדים אהבים את הרסק פירות שקונים בגלל המרכם ותוספת סוכר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים