טעימות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2015 | 12:48 | מאת: מיטל

שלום רב. בשבוע הבא ביתי תהא בת 5 חודשים, התחלתי טעימות, יומיים נתתי אבוקדו והצואה לאחר יומיים היתה נוזלית כמעט כמו שלשול. הפסקתי אבוקדו ונתתי גזר, לאחר יומיים החלה עצירות. קיימת מוכנות למזון מוצק, היא מאוד מתלהבת פותחת פה, בולעת, אינסטיקט דחיפה עם הלשון נעלם והיא יושבת עם תמיכה. האם יכול להיות שמערכת העיכול עדין לא מוכנה למזון מוצק? לדעתך כדאי להמשיך? תודה

טעימות זה כפית ביום כך שאני לא חושבת שיש בעיות אני מציעה ששוב תיתני כפית כל יום של אבוקדו או בננה או פירה בגיל חצי שנה כלומר סוף חודש 5 להתחיל ארוחות מרק ופירות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים