מטרנה אקסטרה קומפורט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/01/2015 | 00:20 | מאת: קרין

היי, בתי בת חודש. בבית חולים נתנו לה מטרנה ולכן המשכנו עם זה ונתנו מירנה אקסטרה קר כשהגענו הביתה. לאחר כמה ימים היתה לה עצירות של 3 ימים עם יציאות קשות מאוד(ממש גושים) וכאבי גזים. למחרת החלפנו לקומפורט ובאמת מאז טפו טפו טפו המקרה של הקקי לא חזר על עצמו והכאבי גזים קצת הופחתו. השאלה שלי היא האם להמשיך עם הקומפורט? האם זה דל לקטוז ואנחנו מחסירים ממנה משהו חשוב להתפתחות? כמה זמן ניתן לתת קומפורט?

08/01/2015 | 21:37 | מאת: אילה

שהגרסה הרגילה של התמ"ל יותר דומה לחלב אם ולכן יותר מומלצת. בנוגע לקומפורט, יש סברה שזה עלול לגרום לרגישות לחלב בהמשך והייתי רוצה לדעת כמה זה באמת נכון. אם אחד ממומחי הפורום יכול לענות לי זה יהיה מעולה. בינתיים הייתי מציעה לך, מניסיון, לנסות להקל על בעיות הגזים באמצעות טיפות גרפווטר. ואולי תוכלי ככה לחזור לתמ"ל רגיל

11/01/2015 | 09:19 | מאת: קרן

ולגבי הגרפווטר, קראתי בפורום אחר שהוא גורם לנמנום אצל תינוקות..לא נראה לי הגיוני לתת בגיל כ"כ קטן..

מה שהיה זאת לא עצירות,העובדה היא שהייתה יציאה בעיקרון לא היה צורך להעביר אותה לתמ"ל מטרנה קומפורט מה שאני מציעה תחזירי למטרנה רגילה. אנו לא ממליצים לתת כל מיני תכשירים לגזים .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים