ליחה אצל ילדה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/01/2015 | 20:49 | מאת: אלכס

שלום יש לי שאלה, לילדה שלי יש הרבה ליחה והיא משתעלת המון במיוחד אחרי אוכל חלבי כמו סימילאק. אומרים לנו להפסיק מוצרי חלב כי הם גורמים לליחה מוגברת, אז השאלה מה האלטרנטיבה? תוכלו להמליץ מה לעשות? חשבנו לעבור לסימילאק ללא לקטוז כי על בסיס סויה אנחנו לא כל כך רוצים. האם יש עוד אלטרנטיבות?

אין שום קשר בין ליחה וחלב ומוצריו ותמ"ל חלבי דל לקטוז או ללא לקטוז עדיין חלבי לידיעתך אני מציעה שמכוון שהיא בת שנה את יכולה לתת פחות חלב או תמ"ל ויותר יוגורט לדוגמא 1בקבוק תמ"ל חלבי ו2 יוגורט ליום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים