צבע צואה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/12/2014 | 22:39 | מאת: מיכל

שלום רב, ביתי בת 4 חודשים. ניזונה ממטרנה בלבד. בחודשיים הראשונים צבע הצואה היה חרדל. החל מגיל חודשיים, צבע הצואה השתנה והפך לירוק כהה במקרם משחתי, לעיתים כלל גם קצת צבע חרדל בתוכו. היום היא בת 4 חודשים ועדין הצואה ירוקה כהה. לצואה יש ריח די חזק. האם צבע ירוק כהה לניזונים ממטרנה תקין? האם זה תקין שחודשיים זהו צבע הצואה? תודה רבה.

לדעתי זה תקין הצבע של הצואה יכול להשתנות בלי לשנו את סוג מזון אבל תשאלי את הרופא ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים