תזונת תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/12/2014 | 18:56 | מאת: רוני

שלום, אנחנו הורים לתינוק בן חודשיים יש לנו שאלה בנוגע לתזונה שלו...הוא ניזון כרגע רק מתמ"ל (מטרנה אקסטרה קר קומפורט) כבר כשבועיים שהוא אוכל 180 ובוכה אם מביאים לט פחות גם לאחר שניסינו לתת מוצץ אחרי זה.. בגלל כמות האןכל הוא אוכל 4 ארוחות ביום ולפעמים 5 השאלה אם זה תקין? לפעמים במשך היום ישן כ4 5 שעות...האם להעיר לאוכל? כל אחד אומר לנו משהו אחר.. נשמח לתשובתכם המקצועית..תודה וחג שמח:)

נכון שפר ארוחה אוכל נפח גדול ואוכל כ4-5 ארוחות אם לא פולט ולא מתלונן באי נוחות יתכן שזאת התבנית שלו רק לוודא שעולה במשקל לא צריך להעיר אותו במקרה הזה

22/12/2014 | 15:38 | מאת: רוני

יש לציין שיש ימים שפולט אבל זה לא כל יום..מה שכן לפעמים פולט גם לאחר שעתיים מהאוכל.. יש סיבה לכך?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים