שילוב אנפמיל ומטרנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/12/2014 | 18:57 | מאת: כרמית

שלום יש לי תינוקת בת חצי שנה. 1.מגיל חודש התחילה עם סימילאק ובשל פליטות מרובות הרופאה המליצה שנעבור לאנפמילar. אין לה ריפלוקס. כעת הפליטות נפסקו משמעותית. המטפלת בגן המליצה שנתחיל פעם ביום לתת מטרנה ובשאר הפעמים כרגע נמשיך עם אנפמיל. מה דעתכם ? 2. כעת עלי ו לעבור לשלב 2. האם ניתן בהדרגה. כלומר מספר ארוחות שלב 1 ומספר ארוחות שלב 2? תודה !

האנפמיל AR הוא אך ורק לרפלוקס כך שאם אין רפלוקס תחזירי אותה לתמ"ל רגיל את לא צריכה בהדרגה משלב 1 ל2 את יכולה ישר

14/12/2014 | 12:45 | מאת: כרמית

רופאת הילדים המליצה על אנפמיל ולפני שאני עוברת לגמרי לתמל רגיל , הוצע לי לבצע זאת בהדרגה ולכן השאלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים