בכי באכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/12/2014 | 20:57 | מאת: אורחת

שלום, התינוקת שלי בת 4 חודשים. לפני שבועיים עברה ניתוח לתיקון מום לבבי. עד הניתוח היא אכלה מבקבוק אוכל מועשר וכן קיבלה השלמות דרך זונדה. עד הניתוח היו ארוחות שבהן היא התעצבנה אבל בגדול היתה די רגועה בזמן האכילה מהבקבוק. מאז הניתוח (הזונדה הוצאה שבוע לאחר הניתוח) היא צורחת תוך כדי האוכל ולא מוכנה לאכול. אין לה אינסטינקט של רעב בכלל ולמעשה הזמן הטוב ביותר להאכיל אותה זה תוך כדי שינה. היא מגיעה בקושי למינימום היומי מבחינת נוזלים אז אני מרגישה שאני לא יכולה לתת לה להחליט מתי לאכול. עם זאת היא עולה במשקל, ערנית, חיונית, חייכנית כלומר אינה מיובשת. אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות. מה יכולה להיות הסיבה לתגובה הזו לאוכל? האם יועצת הנקה יכולה לעזור בזה למרות שזו אכילה מבקבוק? אשמח לכל תשובה, אני קצת מיואשת.

את לא צריכה להיות מיואשת ילדים לאחר זונדה לוקח להם זמן עד שהם אוכלים יותר חופשי כך מה שאני מציעה שתלכי לדיאטנית בבית חולים איפה שעשו את הניתוח ותהיה אצלה במעקב בהצלחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים