שתיית תה במקום תמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/12/2014 | 14:11 | מאת: אמא לתינוקת 14 חודשים

שלום אני רוצה לגמול את בתי משתיית תמ"ל לפני השינה ובמהלך הלילה - מחשש לנזק לשיניים. אני רוצה להחליף לה את התמ"ל במשהו חמים וטעים אחר, אבל כמובן בלי סוכר. ראיתי שיש תה חדש של ויסוצקי לילדים - האם מישהו יודע מה יש בו? כמו כן, הילדה שלי ניזונה מתזונה צמחונית חשבתי לתת לה תה סרפד כי הוא אמור להגביר את ספיגת הברזל - האם הוא מותר לתינוקות? איזה תה בלי סוכר ניתן לתת לתינוקת בגילה (שנה וחודשיים) האם מותר לשים לה במיים לואיזה/נענע/מרווה? תודה מראש~

קודם כל בערב את יכולה להמשיך לתת בקבוק תמ"ל בגיל הזה בליילה את יכולה לתת רק מים בלבד כל התה למינהם לא טובים ועלולים להפריע בספיגה של כל מיני חומרים כמו ברזל ואבץ לכן לא מומלץ תה סרפד (לא יכול להגביר ספיגת ברזל כי הזמינות של ברזל מהצומח מאוד פחותה כך שעדיף רק מים

11/12/2014 | 09:33 | מאת: ליבי

אני קניתי השבוע תה פטל עם שכל לילד שלי וזה ממש טעים הוא בלי קפאין ובלי סוכר (מעט מתקתק, אין צורך לדעתי להוסיף סוכר) והוא מרכיבים טבעיים בלבד. ממלליצה בחום.. יש אגב כמה טעמים לסדרה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים