חשש לאלרגיה לביצים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/12/2014 | 21:22 | מאת: קרן

בני בן 11 חודשים. ניסיתי לתת לו מספר פעמים ביצה קשה והוא לא ממש אהב ואכל בקושי חצי כפית בכל פעם. לפני שבוע הוא "הסכים" לאכול כמה כפיות ואחרי שעה וחצי-שעתיים נהיה לו אדום בתוך האוזניים ומעין פריחה בפנים ובתחתית העורף. בפנים זה היה נראה כמו עקיצות ובתחתית העורף זה היה נראה כמו כתמים אדומים. בערך 20 דקות אחרי שזה התחיל הוא הלך לישון ובבוקר זה נעלם. אני לא יודעת אם אפשר לנסות שוב לתת לו ביצה או שהסימנים עלולים להחריף אם אנסה שוב? תודה רבה מראש!

על תיתני ביצה כרגע ולא מזונות שמיכילים ביצים תפני לאלרגולוג בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים