ירידה בכמות אוכל-תינוקת 3.5 חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/12/2014 | 07:41 | מאת: רון

שלום רב , מזה כשבוע התינוקת בת 3.5 חודשים (שוקלת 5.2 ק"ג) אוכלת כ-40 מ"ל ואז מתחילה לבכות ולדחות את הבקבוק . יש לציין כי לאחר שמביאים לה מוצץ היא לוקחת ואם מחליפים אותו לאחר כ-15 דק בבקבוק היא מסיימת כ-130 מ"ל. פרטים כללים: ניזונה מאינפמיל (בעקבות ריפלוקס סמוי) מקבלת סימיקול עד לפני שבוע התינוקת אכלה 140 מ"ל כל 4 שעות. אודה לשמוע מה הסיבה האפשרית והאם יש פתרון. תודה,רון

לפעמים בלי שום סימה תינוקות מורידים כמויות באופן זמני ולאחר מכן שוב חוזרים לאכול כך שאם לא חולה תמשיכו כרגיל (בלי לתת מוצץ )ויתכן שתחזור לאכול בסדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים