תזונה לתינוקת בת 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/10/2014 | 20:03 | מאת: רווית מויאל

ביתי בת 4.5 חודשים כשנולדה סבלה מאוד מגזים ולכן אכלה נוטרילון קומפורט הגזים לא עברו והיא הייתה חסרת מנוחה בגיל 3 חודשים נתתי לה מטרנה קומפורט ללא לקטוז והיא בלילות בעיקר הייתה קמה כל שעה עם הרגשה של חוסר נוחות בבטן ולא הייתה מגדילה את כמות ההאכלה כלומר הייתה אוכלת 90 כל שלוש שעות במשך חודש וחצי.בשבוע האחרון אחרי התייעצות עם הרופא החלפתי לה לנוטרילון ra כי הרופא חשש שהחוסר נוחות שלה בבטן שעתיים אחרי אוכל ייתכן וזה צרבות,אבל האוכל הזה גרם לה לכאבי בטן איומים -מה עושים?איך עוזרים לקטנה הזו לישון טוב יותר בלילה בלי כאבים?האם כדאי ללכת למומחה בתזונת תינוקות?בבקשה תכוונו אותי

להרבה תינוקות יש כאבי בטן ואי שקט השאלה אם זה בלתי נסבל ולכן אני מציעה שלא תחליפי כל הזמן תמ"לים ,תני תמ"ל רגיל ואם לאחר שבוע עם אותו תמ"ל זה בלתי נסבל ונמצאת באי שקט טוטאלי תבקשי שיפנו אותך לרופא גסטרו ילדים יתכן שצריך לתת פורמולה יותר מפורקת אבל רק בהוראות של הרופא .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים