תזונה לילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/10/2014 | 15:10 | מאת: ביבא

שלום! בתי בת שנתיים, נולדה פגית והיום שוקלת לפי הממוצע. אם ניתן לתת לי תוכנית אוכל עבורה, היא נמצאת במשפחתון שבבוקר נותנים לה פרוסת לחם עם משהו קל ובצהריים ארוחת צהריים של אוכל ביתי. אני נמנעת מלתת לה שוקולד או ממתקים. והיא אוכל שתי מנות סימילאק אחת בוקר ואחת ערב. אודה לעזרה.

לא כל כך הבנתי כי סה"כ אוכלת יפה בקבוק סימילק בגן מה שהיא אוכלת צוהריים ארוחה בשרית ארוחת ביניים יוגורט ופרי ארוחת ערב ביצה עם גבינה ואבוקדו ולחם וירקות בקבוק סימילק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים