תינוק בן חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/10/2014 | 20:20 | מאת: טל

שלום. הקטנצ'יק בן חמישה חודשים. לפני שבועיים חטף וירוס בטן שנמשך יומיים ומאז פשוט הפסיק לאכול. ברגע שרואה בקבוק אוכל 30-40 ומעיף עם הלשון ולא מוכן לאכול. יוצא מצב שאני צריכה להאכיל אותו בנענוע/ בעמידה עד שמסיים בקושי 100( כשלפני כן היה מסיים לי מנה של 150 לפחות). הלכנו למיון ובדקו אותו והכל תקין..אמרו שעם הזמן יחזור התאבון אך כבר שבוע וחצי אחרי וזה ממש לא קורה. כמובן זה משפיע על הלילה. כי חזר לאכול בלילה ומתעורר המון פעמים לא ברור מדוע( נרדם לבד עם מוצץ). חייבת עצה מה עושים. לא ייתכן שיתקיים מכמות של 200ccכל היום! תודה!

ילד חולה אוכל פחות ולא צריך להאכיל אותובכוח מה שאני מציעה שכאשר את נותנת לו לאכול שיואכל כמה שהוא רוצה ואז תחכי 4 שעות ויתכן שיחזור לאכול אבל הוא צריך להיות רעב כדי לאכול תשמרי על מרווח של 4 שעות בין ארוחה לארוחה גם אם אכל מעט בארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים