הקאות חוזרות בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/10/2014 | 20:30 | מאת: בתי

שלום, יש לי תינוקת בת 9 חודשים. לפני כחודש וחצי החלה ללכת לגן. עד אז הכל היה תקין. לאחר שבוע וחצי בגן, החלו הקאות ושלשולים. ללא חום. הרופאה אמרה שזה וירוס. מאז התופעה חזרה על עצמה עוד 3 פעמים. בעיקר הקאות ולא שלשולים. לפעמים פעמיים ביום. בבית כשהייתה איתי בתקופת החגים זה לא קרה. האם יכול להיות אלרגיה למזון המוצק בגן? מעבר לזה, היא חיונית ומתפתחת טוב. אני מוטרדת ומתקשה לאתר רופא אפילו באופן פרטי בגלל החג. תודה, בתי

יתכן התנהגותי לדוגמא גן חדש מטפלות חדשות ויתכן ששמה אוכלת יותר מידיי את צריכה פשוט לבדוק עם הגננת ולשאול מה היא אוכלת אני מאמינה שתסתדר ותתרגל למזון מוצק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים