כמות מומלצת להאכלה של תינוק בן שבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/10/2014 | 10:02 | מאת: אריאל

שלום יש לנו תינוק בן שבועיים וחצי. בהתחלה הוא היה אוכל מבקבוק 60 מיל ומהר מאוד עבר ל 90. ב 3 ימים האחרונים שמנו לב שאנחנו מאכילים אותו ב 90 והוא רוצה עוד, לכן התחלנו להכין לו מנות של 120. השאלה שלי אם זה נורמלי שבכזה גיל הוא יאכל כזו כמות? להערכתי הוא שוקל כרגע 4 קילו. בנוסף אני אציין שיש פעמים שהוא ישן יותר מ 4 שעות בין האכלה להאכלה (יכול להגיע גם 5 שעות). יש לפעמים לילות שהוא מתעורר ב 1 בלילה ואחרי האכלה נשאר ער בין 4 ל 5 שעות. זה קשור איכשהו לכמות האוכל שאנחנו מביאים לו?

תמשיכי לתת לו 80-90 סמ"ק תמ"ל ותני לו על פי דרישה יתכן שיואכל כל 4 שעות ויתכן שיואכל כל 3 שעות 120 סמ"ק זה הרבה לארוחה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים