בן שנתיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/10/2014 | 08:47 | מאת: רותם

שלום, לאחרונה בני בן השנתיים סבל מוירוס של שלשולים שנמשך יותר מחודש לסירוגין. בתקופה הזו נתנו לו לאכול ולשתות מה שהוא רצה, כי בכל מקרה אלה היו כמויות קטנות מאוד והעדפנו שיאכל משהו מאשר כלום. כך נוצר מצב שהוא התרגל לאכול הרבה ממתקים וכעת אנחנו לא יודעים איך להחזיר אותו לשגרה. בגן הוא אוכל כרגיל, אבל בבית מבקש רק מתוקים, עוגיות, מעדנים וכו'. אם הוא לא מקבל את מבוקשו, הוא בוכה ויכול לא לאכול כלום עד הלילה, ואז יאכל בקבוק לפני השינה וירדם. אשמח להנחיה כיצד להתמודד. תודה

תתחילי לא לתת לו ממתקים ושום ארוחה עד ארוחת ערב שאת יכולה להגיש עם מעדן ואם לא רוצה לאכול לא קורה כלום ילך לישון בלי לאכול יקום בבוקר רעב ויואכל ,לא צריך לפחד שיבכה וגם שלא ירצה לאכול , הוא יואכל כאשר יהיה רעב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים