בעיית עליה במשקל של תינוקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/10/2014 | 15:07 | מאת: יונית

שלום רב, בתי בת כ-6 שבועות, נולדה במשקל 3.4 ק"ג. היום משקלה 3.85 ק"ג. אני מניקה אותה ופעם אחת בערב לפני השינה בתי מקבלת תוספת של סימילאק (120-130 מיליליטר). גובה בתי באחוזון ה -75 והמשקל נמוך. התינוקת ישנה כמעט כל הלילה ובמשך שעות היום, אין לה זמנים קבועים לאכילה. האם המצב הזה תקין? תודה, יונית

אני מציעה לך לחכות קצת בגיל הזה וגם בהנקה אין שעות קבועות ולכן תשקלי אותה עוד שבועיים (התכוונתי לשקול אותה כל חודש )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים