בננות לפעוטה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/10/2014 | 20:04 | מאת: אמיר

בתי בת שנה וחצי. אוכלת אוכל מגוון מאד ולוקחת בקבוק פעם עד פעמיים.ביום. הפרי האהוב עליה הינו בננה. מסוגלת לאכול ללא הפסקה :) שאלתי - כמה בננות מותר להציע לה ביום? תודה!

בעיקרון אין בעייה לאכול יותר מבננה ביום אבל למה שתוכל רק בננות ,תגווני לה את הפירות אם היא לא רוצה כי היא רואה את הבננות תעשי הפסקה שבוע -שבועיים על תקני בננות תוכל פירות אחרים ותחזרי את הבננות מידי פעם אבל אין בעייה לאכול יותר מבננה 1 ליום

07/10/2014 | 06:52 | מאת: אמיר

תודה בריגיט. כפי שציינתי הילדה אוכלת הכל, ומגוון. גם פירות. השאלה של בננות במיוחד עלתה בשל חיבתה המיוחדת לפרי זה - ובשל רמות האשלגן הגבוהות בו. עלה החשש כמה בננות אפשר לאכול ביום בגיל זה מבלי לפגוע בבריאות. מה דעתך?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים