צואה קשה המלווה בבכי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/10/2014 | 08:39 | מאת: שיר

שלום, בתי בת 6.5 חודשים, הנקתי אותה עד גיל חמישה חודשים ומאז נתתי לה תחליפי חלב. בתקופת ההנקה היתה לה צואה רכה ויציאות כל יום עד פעם בשבוע ללא כאבים מיוחדים. מאז שהתחלתי לתת לה תחליפי חלב (חודש) היא סובלת מצואה קשה ,בכי היסטרי בזמן היציאה, גזים ופציעת פי הטבעת בעת היציאה. יש לציין שיש לה כל יום יציאה.נתתי לה רסק עגבניות, מים שהושרו עם שזיפים וגם את התרופה LAEVOLAC סימילק קומפורט, מטרנה ומטרנה צמחי. בנוסף היא התחילה טעימות של פירות וירקות . אני אשמח לעצה כיצד אוכל לרכך את הצואה שלה, תודה רבה

את יכולה לשים דייסת דגנים או דייסת שבולת שועל בתמ"ל שלה ,בנוסף בגיל הזה את יכולה לתת ארוחת פירות וגם ארוחת עוף טחון עם ירקות ובטטה(ולא טעימות ) ,ואני בטוחה שזה יעזור ואם לא עוזר בכלל תייעצי עם הרופא ילדים שלך שיתן לך מרכך שנקרא NORMALAX והוא יגיד לך איזה מינחן לתת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים