בת שנה ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/09/2014 | 21:42 | מאת: לימור

ביתי בת שנה ויונקת עד עכשיו כולל תוספת סימילאק שותה בערך 2-3 בקבוקי סימילאק ביום של 150 כל אחד יונקת מתי שרוצה אבל בעיקר בלילה עד קר מתעוררת ויונקת תוך כדי שינה איתי היא אוכלת בבוקר פירות מרוסקים לפעמים ביצה מקושקשת ובערב פירה או אורז, פסטה, יוגורט , פרוסה וגבינה לבנה או ביצה קשה אני מרגישה שאולי אני לא מכינה לה יותר מידי אוכל מוצק כמו עוף וכו האם זה קריטי בגיל זה? אודה לכם לתשובה

היא אוכלת מוצקים רק את צריכה לעשות סדר עם הנקה מכוון שהיא צריכה יותר מוצקים לדוגמא עוף -הודו וכו... בליילה תני הנקה אחרונה וצריכה ללמוד לישון לפחות 5 שעות רצוף (היא בת שנה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים