החזקת אוכל בפה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2014 | 10:24 | מאת: יאנה

שלום, בתי בת 8 חודשים ובשבוע האחרון התחילה לעשות בעיות באוכל. בהתחלה אוכלת רגילה ואז מחזיקה את האוכל בפה עד שהוא מתחיל לנזול החוצה. יוצא מצב שהיא אוכלת חצי בכל ארוחה ממה שנהגה לאכול וגם בבקבוק ירדה מ120 ל80 בערך. היינו אצל הרופא שלא מצא את הסיבה לכך ואמר שאין עדות לשיניים שיכולות לגרום לחוסר תאבון. מה לדעתך הסיבה לכך? זה חוסר תאבון או קושי אחר?

יתכן שאתם לוחצים עליה בלי לשים לב תנו לה אוכל כל 4-5 שעות כמה שאוכלת אוכלת ולעזוב אותה לא להתרגש שהיא מחזיקה בפה כאשר תהיה רעבה היא כבר לא תחזיק בפה ולכן לא לדחוף לה אוכל

29/09/2014 | 16:26 | מאת: יאנה

היא בהחלט מסיימת את כל הצלחת די מהר כשיש הפרשים של 4-5 שעות אבל אז היא מפספסת ארוחה ביום ובגלל זה אני מפחדת שתתחיל לרדת במשקל.

ילד יודע לאכול כאשר הוא רעב ולכן אין לך מה לדאוג היא לא תפספס ארוחה חיא פשטו תוכל יותר בתוך ארוחה על תילחצי אם אוכלת ארוחה פחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים