תינוק בן חודשיים שמסרב לאכול מבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2014 | 23:47 | מאת: סופיה

שלום, התינוק שלי בן חודשיים ושבועיים ניזון רק מסימילאק. בשבועיים האחרונים הוא התחיל להוריד בכמות ועכשיו הוא מסרב לקחת את הבקבוק. הדרך היחידה שבה אני מצליחה להאכיל אותו היא רק בשינה. הוא מסרב לקבל את האוכל שהוא ער למרות שעברו 5-7 שעות ללא אוכל!!!!! הוא לא דורש , לא מוצץ את הבקבוק, בוכה , מתנגד ושופך החוצה. ניסיתי להוסיף דייסת קורנפלור אך לא עוזר. כעת גם בשינה הוא לא רוצה לקחת , יכול לעבור 6 שעות והוא עדין מסרב. הוא נבדר ע,י רופא ומבחינה רפואית הכל בסדר. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא.

את צריכה לתת לו בקבוק חלב כאשר הוא ער ולא יושן וגם אם אוכל מעט תנסי להאכיל אותו כל 3 שעות גם אם בהתחלה הוא אכל רק 30 סמ"ק ולא לשים קורנפלור אני מאמינה שזה יסתדר אם תעשי מה שאני אומרת לך :לא לדחוף אוכל רק כל 3 שעות גם אם אכל רק 30 סמ"ק אם את לא מסתדרת פני לדיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים