פגית אם ריפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/09/2014 | 22:38 | מאת: לנה

שלום, ביתי נולדה בשבוע 35 , אך בעקבות סכרת הריון נולדה במשקל של 2650. מההתחלה האכלנו אותה במטרנה סנסיטיב בגלל השבוע המוקדם ללא הנקה, לפני כשבועיים בגיל חודש היא פיתחה ריפלוקס חמור , עד מצב של פליטות ועליית מיצי כיבה גם שעתיים לאחר האכלה. ניסנו נוטרילון AR אבל הפסקנו מכיוון שלא כולל LC-PUFA והיא פגית כרגע היא על זנטק אך היא לא עוזרת והיא פולטת המון פעמים ביום. לי יש שני שאלות , עד איזה גיל חשוב לפגים לקבל תמ"ל מועשר ב-LCPUFA בנוסף לפי מה שאני קוראת המרכיבים החשובים ב-LCPUFA הינם AA ו DHA שקיימים בנוטרילון אך הוא לא מוגדר כבעל LCPUFA מה ההבדל והאם הוא מתאים לפגית

כל התמ"ל הרגילים לא מתאימים לפגים אבל אין לך ברירה כי יש לה רפלוקס ולכן את חייבת לתת לה פורמולה לרפלוקס ותנסי להאכיל אותה כל 3 שעות . הLCPUFA כולל DHA ןAA כך שאין לך מה לדאוג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים