ירקות קפואים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/09/2014 | 10:45 | מאת: יעל

שלום רב. לבני בן 9 החודשים אני מבשלת מרק עוף עם ירקות ומשתמשת בירק טרי למשל ברוקולי טרי. 1. אני מעוניינת לדעת האם ניתן להשתמש בברוקולי קפוא, אפונה קפואה וכו'. 2. האם בישול במים פוגע בערכם התזונתי של הירקות הקפואים? ואם כן מהי הדרך הטובה ביותר לבשל את הירק הקפוא לפני שאני טוחנת אותו תודה רבה, יעל.

הירק הקפוא לא מאבד מהערך התזונתי אבל ברגע שאת מבשלת חלק מהויטמינים מתנדפים אפשר לאדות את הירק ואז אין איבוד ויטמינים

18/09/2014 | 12:49 | מאת: יעל

שלום רב רציתי לדעת איך מאדים את הירקות והאם ניתן לאדות גם דלעת, תפוח אדמה , בטטה וכו' תודה רבה.

את יכולה לאדות כל ירק ופרי תפו"א עדיף שתבשלי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים