בן שנתיים סלקטיבי באוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/09/2014 | 12:37 | מאת: לילך

שלום, אני ממש מיואשת בני בן שנתיים לא מוותר עדיין על הציצי,סלקטיבי נורא באוכל :לא אוכל ביצה כלל ,לא אוכל כריך עם חומוס או גבינה,מדי פעם מסכים למעדן חלב,אוכל מעט עוף צלוי או שניצל,בגן אומרים לי שאוכל סביר מבחינת כמויות אבל בבית ממש נורא ,לאחרונה זה רק החמיר לא אוכל לפעמים מה שאני מביאה לו לארוחת ערב:קוסקוס,אורז,וכ"ו(זה אני נותנת בערב כיוון שלא נוגע בחביתה או גבינות לבנות/צהובות) מה עושים??? כל הנושא ממש מתיש אותי אני רודפת אחריו ומנסה אלטרנטיבות בלי סוף..אני פוחדת שיהיו לו חוסרים.עד לא מזמן היה אוכל קצת פשטידה אז שם יש ביצים אבל פתאום גם לא רוצה את זה ואני גם לא מצליחה לגמול אותו מהנקה הוא פשוט מתעקש ועושה לי טרור...הצילו..

תגמלי אותו מהנקה תבקשי מהבן זוג שיתן לו לאכול כי איתך הוא מריח את החלב ולכן לא מוותר,אם את יכולה לא להיות בערב על מנת שיתחיל לאכול בנוסף יתכן שבררן ולכן צריך להרכיב לו תפריט עם מזונות שהוא מוכן לאכול ויתכן שהוא צריך ויטמינים לכן אני מציעה שקודם תגמחי אותו מהנקה ולאחר מכן תקבעי תור אצל דיאטנית ילדים שתעזור לאזן את התפריט שלו

15/09/2014 | 21:56 | מאת: לילך

אני חד הורית ללא בן זוג ולכן הוא אוכל איתי ואין מישהו נוסף שיכול לסייע בגמילה או באכילה לצורך הענין..

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים