בעיית אכילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/09/2014 | 03:34 | מאת: מרינה

שלום , תינוקת בת חודשיים , לא נינוחה בזמן אוכל מקיאה או אוכלת חצי מהכמות ומתחילה לבכות ולאכול ואז יורקת את האוכל ובוכה. הרופא המליצה לתת נוטרילו ar ניסיתי שבוע וחצי וזה היה פשוט בלתי נסבל הילדה סבלה מגזים גזים לא הפסיקה לבכות וגם איתו הקיאה פעמיים בשבועיים וחצי . לא יכולתי לתת לה לסבול יותר והתחלתי לתת לה מטרנה קומפורט , ושוב חזרנו לסיפור אוכלת 60 מתוך 120 ומתחילה לבכות ולנסות לאכול ולא מצליחה .אז לא מוכנה להמשיך לאכול ואז כל שעתיים מבקשת אוכל כי היא רעבה . מה לעשות ??? התסכול גומר אותי :(

תבקשי מהרופא שיפנה אותך לרופא גסטרו

17/09/2014 | 19:52 | מאת: אלונה

על גזים אפשר להקל ע"י עיסוי עם כיוון השעון, וגם תנוחת נמר על העץ עשויה לעזור. כמו כן יש את טיפות גרפווטר הטבעיות שאמנם לא פותרות את הבעיה לחלוטין אבל מאוד מקלות. יכול להיות שכואב לה ולכן היא לא אוכלת כמו שצריך.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים