זקוקה לעזרה!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/09/2014 | 15:00 | מאת: מאיה

הבת שלי בת שנה וחצי, ולצערי הרגלתי אותה לאכול מול סרטים מצויירים מבלי להבין את הבעייתיות שבדבר. אוכל אצבעות היא אוכלת ללא סרטים מצויירים, אבל מאכלים כמו מרק או אורז שאני חייבת לתת לה בכפית היא לא מוכנה לאכול ללא הסרטים האלה..אם אין סרטים מצויירים - היא פשוט לא תאכל. היא איתי בבית ועוד לא הולכת לגן..ברגע שאין סרטים מצויירים היא מעיפה את הכפית ובוכה..אשמח לעזרה..

ראשית ילדה בריאה כאשר תהיה רעבה תוכל כך שאת יכולה ומומלץ לשים גבולות : לא לראות סרטים או טלויזיה בזמן אוכל . בגיל הזה טוב שהיא רוצה יותר אוכל אצבעות ,תכיני לה שוק עוף שתחזיק ,חתיחות תפו"א ,קציצות בננה ... לא אמור ה להיות בעייה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים