צואה מימית אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/09/2014 | 09:25 | מאת: מיכל

שלום בתי בת חצי שנה, בהנקה מלאה, ומאז שנולדה הצואה שלה הייתה מימית בחלקה, לרוב היו גם גרגירים בצואה כך שלא דאגתי. בחודש האחרון הצואה שלה הפכה מימית בלבד, זה נראה כמו שתן חום. החשד שלי היה שזה מהברזל היות והיא יונקת בלבד ולכן הפסקתי לתת לה ברזל כבר מעל שבוע. עם זאת עדיין אין כל שיפור במצב. אודה לכם אם תייעצו כיצד להמשיך לפעול, קיבלתי מרופאת הילדים הפניה לבדיקת צואה דבר שמאוד קשה לעשות היות והטיטול סופג את כל הצואה המימית. תודה רבה מיכל

קודם כל אם את צריכה לעשות תרבית צואה (אפשר לשים מין פלסטיק על החיתול וכך תוכלי לעסוף מעט צואה כל עוד שלא קבלת הוראה להפסיק ברזל אין להפסיק תני לה עוף עם אורז טחון לצוהריים ובננה כפרי ותיראי אםעוזר קצת עד שתקבלי תוצאות בדיקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים