כניסה לגן חדש- שינוי באוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/09/2014 | 11:46 | מאת: JEWEL

שלום, אשמח לעצה. ילד בן שנה ו8, נכנס למסגרת חדשה של גן לאחר שהיה בבית עם סבתא. מאז שנכנס לגן כשבוע וחצי. מסרב לאכול ארוחת בוקר וצהרים עם הילדים,יושב למס דקות ליד השולחן וקם. הבאתי לו פעם אחת מעדן ופרוסה מהבית-אכל מספר ביסים מהמעדן והקיא. השאלה אם זה תהליך הסתגלות תקין ואיך ניתן לעזור לו להתגבר על כך... -בנתיים משלים 2 מנות של תחליף חלב בגן עד 4. תודה

הייתי מציעה לך להיות סבלנית וזו זמן של הדפטציה ,לכן גם לא הייתי מביאה אוכל מהבית ,את תיראי שבסוף יהיה רעב ויתחיל לאכול כמו כולם קחי בחשבון שגם החגים של סוכות (אם אין גן ) עלולות לעשות שוב בעייה .הוא יהיה בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים