ילדה בת 3 וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/09/2014 | 12:27 | מאת: חן

שלום, ביתי בת 3 וחצי, מוכנה שאשים לה בכריך אך ורק גבינה צהובה. היא לא מוכנה שאמרח לה אף ממרח אחר. בכללי בענייני אוכל היא אוכלת יפה- אוהבת פירות וירקות, בצהריים אוכלת עוף, קציצות, שניצל דגים עם תוספות, אבל בכל ארוחת בוקר וערב היא תאכל לחם עם גבינה צהובה. האם זה בסדר?

היא יכולה לאכול גבינה צהובה וכעת לא מוכנה לגוון ולא הייתי עושה מזה עיניין כי היא מגוונת סה"כ אפשר גם לתת לה גבינה צהובה 15% שומן אם אוכלת הרבה גבינה צהובה גבינה צהובה הוא מקור טוב לחלבון וסידן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים