שלום רב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/08/2014 | 12:57 | מאת: בלה

בני בן 7 חודשים אוכל ארוחה אחת ביום של מוצקים מרקים (עוף, קציצות בקר, קציצות הודו אם כל מיני ירקות בטטה, קישואים,גזר, תופ"א) בנוסף לזה הוא אוכל 4 בקבוקי מטרנה ביום אם קונפלור בערב מנה של גרבר של פרי מסיום תפוח עץ , בננה וכ'ו.... האם להחליף לו עוד בקבוק למנה של מוצקים? ואם אפשר לתת מעדן חלבי כשלהו? דניאלה... ואיזו ביצה אפשר לתת לו חביתה או ביצה קשה?

כרגע בסדר גמור את יכולה להוסיף אבוקדו או טחינה אבל לא בטוח שיחליף עוד ארוחה בקשר לביצה וגבינה או יוגורט עדיף סוף חודש 9 או כאשר תינוקך יהיה בן 10 חודשים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים