תזונה לילד בן חודש ושבוע

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/08/2014 | 14:53 | מאת: רויטל

שלום, יש לי בן בן חודש ושבוע שאוכל לא סדיר מטרנה אקסטרה קר 90 מ"ל כל שעתיים-שעתיים וחצי רק בלילה הוא מחזיק בערך 4 שעות, הרבה פעמים הוא נרדם אחרי 60 ואחרי רבע שעה רוצה להמשיך, אני רוצה לציין כי גם בזמן הארוחה הוא לא רגוע וקופצני וסובל גם מגזים איך אפשר להקל עליו בארוחות? והאם זה תקין כי אני לא רוצה להעמיס עליו

אם אוכל 60-80 כל 3 שעות בסדר גמור תנסי לשמור על רווח של 3 שעות ביןארוחה לארוחה בגיל הזה לפעמים יש COLIC של תינוקות שמתבטא בגזים ואישקט וזה טבעי וכל עוד שזה נסבל אין לך להחליף לפורמולה אחרת אם המצב הוא בלתי נסבל תייעצי עם הרופא ילדים ויתכן שישקול על החלפת פורמולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים