פליטות מרובות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/08/2014 | 23:26 | מאת: שירלי

בני בן 4.5 חודשים , הוא ניזון ממטרנה בלבד. כבר כמעט חודשיים שאחרי האוכל הוא פולט , יחסית הרבה, ויש לו הרבה גרעפסים. הגרעפסים יכולים להיות אפילו שעה, שעתיים ואפילו שלוש שעות אחרי הארוחה. בזמן האוכל הוא לא בוכה (כשאני מפסיקה לו את האוכל באמצע כדי לעשות גרעפס הוא בוכה) קניתי לו בקבוק שעוזר נגז גזים, וגם ניסיתי לעשות יותר הפסקות בזמן האוכל. לא עוזר, זה מציק , מפריע לו, הוא מתעורר מהשינה בגלל זה, ובסך הכל שעות היום מאוד קשות גם לי וגם לא, האם זה יכול להצביע על ריפולוקס?

אני מציעה שתיקחי אותו לרופא ילדים שלו ,יתכן שיש רפלוקס ושצריך להחילף את הפורמולה לאנפמיל AR או נוטרילון AR

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים