ילד בן 8 לא אוכל פרות וירקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2014 | 22:21 | מאת: טלי

שלום רב אני אימא לילד בן 8 .ילד מקסים אינטלגנטי וחכם .אבל המון בעיות עם האוכל. מאוד בררן.לא אוכל פרות וירקות אני מציאה לו בכל מיני צורות ועושה צלחות יפות ומה לא עושים לוקחים לקטיף פרות דןבדבנים לא הכניס פרי אחת לפה.הרופאת ילדים אמרה לי לעזוב אותו ולא לדבר בכלל על אוכל. אבל אני לא יכולה כי הוא משמין מגבינות (למראות שבבית נכנס גבינות עם אחוז שומן הכי קטן)פיצות ופסטות .מה עושים בבקשה זקוקה לעזרה

מה שאמרה הרופאה צודקת מאוד תעזבי אותו עם הפירות וירקות הרבה פעמים זה משתחרר לבד אבל לא עכשיו בגיל 12-13 שנים כעת תני לו ויטמינים לילדים צנטרום גוניור או יומי פלוס אונו נ נובל בקשר לאיזון התפריט לכי לדיאטנית ילדים סק"ח שתעזור לך לעשות סדר עם התפריט

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים