בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/08/2014 | 23:26 | מאת: ענבל

שלום, ניסיתי כבר מגיל 4 חודשים טעימות שלא פירות וירקות אך ללא הועיל..הוא ירק את הכל..היום הוא מסכים לאכול פירות טחונים, לבן ומעדן..הוא עדיין אוכל משהו כמו כל 3 שעות מנה שלא מטרנה 180 ואני מנסה לתת לו תפוח מוצק, פסטה, פתיתים, עוף והוא הכל יורק..יש לציין כי גם מים הוא לא רוצה לשתות גם אם זה מבקבוק אחר..מה אפשר לעשות?

על מנת שיתחיל לאכול את צריכה להקטין את התמ"ל מקסימום ל2 בקבוקים 1 בבוקר ו1 ערב לאחר מכן פרי חתיחות ארוחת בשר " תפו"א מהוך עם קציצה מפוררת יוגורט או מעדן בערב ביצה מהוכה עם גבינה ובקבוק תמ"ל רק לתתלו לאכול כל 4-5 שעות ולא להשלים עם בקבוק גם אם אוכל מעט אם את לא מסתדרת פני לדיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים