בת שנה וחודש, לא לועסת ולא בולעת כל דבר שאינו מחית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/08/2014 | 14:34 | מאת: איתי

ביתי בת שנה וחודש. מתסכלת בחשדנות על כל אוכל חדש שמציעים לה. כשנותנים לה אוכל מוצק (כולל חתיכות פרי) היא מוצצת אותו ויורקת. חלק גדול מהנסיונות- היא מייד יורקת, או אפילו מסרבת לפתוח את הפה. מדי פעם בולעת איזה שתי כפיות ואח"כ מתחילה לירוק. היא מקבלת סימילק * 2 * 240. בארוחת בוקר- קצת גבינה לבנה ומחית פירות. בארוחת צהריים מרק טחון. זה בערך מה שאוכלת כל היום. היא במשקל תקין ומתפתחת היטב. מה עושים?

כנראה אין לה בעייה על מנת שתוכל לא טחון היא צריכה להיות רעבה תנסי 5 שעות לאחר הבקבוק לתת לה קציצה מפוררת עם פסטה חתוכה לאחר 5 שעות ביצה מהוכה עם גבינה וחתיחת אבוקדו לדוגמא על תתני כלום בין הארוחות היא תתחיל לאכול מוצקים סבלנות אבל את צריכה לחשוף אותה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים