ארוחת הערב ממש סיוט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/07/2014 | 15:51 | מאת: ג'סיקה

שלום רב שמי הוא ג'סיקה ואני אמא לתאומים בני שנה ושמונה חודשים וילדה בת שלוש וחצי. התאומים לא נמצאים במסגרת ויש להם סדר יום מאוד מסודר, את ארוחת הערב הם אוכלים בין שש ל שש וחצי וכמובן אנחנו יושבים כולנו לאכול יחד אבל הגדולה לא רעבה בשעות האלו ובקושי אוכלת אתמול במקרה היא אכלה ארוחת ערב ב8:00 והיה תענוג לראות את זה. הקטנים נכנסים בספטמבר הקרוב למסגרת ורציתי לדעת האם יש לכם המלצה על איך ניתן לשפר את הארוחה ולהנות ממנה במקום לסגול שהגדולה כלל לא אוכלת או במקם לפצל את הארוחה ל 2. תודה רבה מראש

על מנת שהקטנים יואכלו הם צריכים לא להיות עייפים ולכן תנסי ב19 אולי תצילחי להאכיל את כולם ביחד ותדאגי שהילדה לא תוכל 3 שעות לפני על מנת שתהיה רעבה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים