פליטות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/07/2014 | 15:43 | מאת: שני

שלום תינוקת בת שלושה חודשים שאוכלת בערך 150 סימילאק לפעמים 180, בערך כל 3 וחצי- שעות פולטת מיד לאחר האוכל, וגם שעה או שעתיים אחר מכן, פליטות סמיכות יותר או פחות, התופעה החלה בימים האחרונים. בנוסף אגרוף היד שלה לעיתים קרובות בפה, כנראה בשל גירוי חניכיים, האם זוהי תופעה נורמאלית? תודה

תקטיני נפח של תמ"ל ל120 סמ"כ כל 3 שעות ותוסיפי דייסה קורנפלור על כל 120 תמ"ל לשים כף מדידה של סימילק עם דייסה מקווה שיעזור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים