האם ניתן להקפיא פירות טחונים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/07/2014 | 17:14 | מאת: אורן מ.

שלום. הבן שלנו בן 7 חודשים והתחיל לאכול פעם ביןם פירות שאני (או אישתי) טוחנים לו בבלנדר. האם אפשר להקפיא פירות טחונים? ניסינו פעם - עם תפוח - והטעם נשאר. האם בהשוואה ל- השארה במקרר זה עדיף? פשוט - במשך היןם קשה להכין - ואנו מעדיפים לאדות ולטחון מוקדם בבוקר (כשהוא עדיין ישן) או לילה קודם.

בעיקרון אפשר להקפיא פירות טחונים אבל יש לדעת שעדיף לתת מייד את הפירות טחונים בעיקר בגלל שרוצים לתת כמה שנשאר מהויטמין C לכן לקחת בחשבון שתהליך של הקפאה גורם לאבוד של חלק מהויטמין C (לא יכולה לומר כמה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים